Много често новините, свързани с Ирина Шейк, съдържат и нейна

...
Много често новините, свързани с Ирина Шейк, съдържат и нейна
Коментари Харесай

Ирина Шейк като строга господарка в нов професионален ангажимент

Много постоянно новините, свързани с Ирина Шейк, съдържат и нейна провокативна визия. Бившата брачна половинка на Брадли Купър несъмнено е един от обичаните на мнозина модели. Красивата рускиня съумява единствено с една фотография в профила си в Instagram да накара мъжете да си мечтаят за нея.

Работата на Ирина Шейк постоянно е била обвързвана с това да показва секси формите си. Моделът несъмнено няма проблем с голотата и е подготвена да извърши всяка изобретателна концепция на екипа, с който работи.

Този път тя предизвика с един от последните си професионални задължения на модела. Ирина Шейк е на корицата на италианското списание Muse, където театралничи за предизвикателна фотосесия.

На някои от фрагментите Ирина влиза в ролята на " строга стопанка ", с което съумя да притегли интереса на милионните си почитатели.

Виждали сме толкоз разнообразни рекламни акции на Ирина, които откровено са ни впечатлявали. От една страна, поради страхотното ѝ тяло, а от друга - поради невероятното ѝ лъчение.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР