Много често наднорменото тегло не ни дава сигнал за сериозни

...
Много често наднорменото тегло не ни дава сигнал за сериозни
Коментари Харесай

Без любов жените … просто стават тлъсти

 811_content Много постоянно наднорменото тегло не ни дава сигнал за съществени здравословни проблеми, а за проблеми в връзките или за прекалено много забрани в.

Могат  ли неудовлетворените потребности да причинят затлъстяване?

Много постоянно наднорменото тегло не ни дава сигнал за съществени здравословни проблеми, а за проблеми в връзките или за прекалено много забрани в живота. Те предизвикват нощни набези на хладилника и ястие на сладки, мазни и пушени храни в промишлени мащаби. Храната става „ сурогат “ на любовта.

Ето за какво, макар всички старания, доста малко хора съумяват да отслабнат, а по-късно още веднъж набират килограми, в случай че психическите проблеми остават нерешени.

Причина 1. Блокирана нужда от обич

Ако в връзките с обичания не  всичко върви добре, а вие повече мълчите и плачете във възглавницата от недоизказаност, очаквайки колегата да чете вашите мисли и стремежи, повода за нощните набези на хладилника е ясна. Много по-безопасно е да се промъкнем в хладилника, изключително през нощта, когато никой не вижда какво вършим, в сравнение с да съберем храброст и да рискуваме да променим нещо  във връзката. За да се оправим с това ни пречи страхът от отменяне, потребление, остарели обиди, привички и открити възгледи за живота.

Причина 2: Блокирана  потребност от признание

Можете да „ оставите “ личните си стремежи на назад във времето и да слушате единствено мъжа, адаптирайки се към неговите стремежи и потребности: късна вечеря за обичания човек, секс, единствено когато той желае. „ Всичко за теб, благи,  без значение е, че не ме забелязваш! “ Подобна подготвеност за всеотдайност има тежки последствия: с труд  задържате сълзите си, „ забравяте “ за себе си –  блокирате потребността от внимание, непосредственост или се втурвате в друга прекаленост: кавги,  нервности, кавги без градивни решения – резултатът от тези дейности е доста подобен: ние зацикляме на личната си „ маловажност “.

Причина номер 3. Seксуална какофония

Една от аргументите за появяването на наднормено тегло може да се смята и… сексът. Ако сексът за вас е обвързване, тогава ще нараствате на килограми  постепенно, нормално по 2-3 кг на година, трансформирайки се в жена, която няма да бъде забавна за брачна половинка си. Ако, в противен случай, имате потребност от секс, само че той липсва, тогава още веднъж можете да качвате килограми. Един възбуден мъж в тази обстановка ще избра да се заеме с „ ръкоделие “, а  дамата най-вероятно ще изяде нещо вкусно.

Какво би трябвало да направя?

1. Първо, пробвайте се да поговорите сама със себе си за своите усеща – това е единствената печеливша опция. Задайте си сама въпроси от типа: – Гневна ли съм, обезпокоена ли съм. Осъзнайте ги, легализирайте. Това е по-трудно от следващия шоколад, само че това не оказва въздействие върху талията.

2. Започнете да слушате освен желанията си, само че и възприятията си. Не мълчи, говорете с колегата си за възприятията си и в интимна атмосфера.

3. Научете по какъв начин да се грижите един за друг  равностойно.

4. Не забравяйте, че вашите мисли не могат да бъдат прочетени. Мълчанието в връзките води до възприятие на отвращение и яд.

5. Преосмислете отношението си към секска – той би трябвало да се трансформира от обвързване в удоволствиео.

Забрани и наднормено тегло

Ако има прекалено много забрани и страхове в живота ви, в случай че непрекъснато се контролирате поради боязън от отменяне от другия човек, храната става средство да забравим за дисциплинираност, надзор и задължения.

Какво можем да създадем за себе си в живота си просто по този начин? Има какво. В храната си разрешаваме всички тези „ безвредни “ способи да се наслаждавате – неконтролирани и неограничени. Детската част на душата схваща – можете да бъдете капризни и да се глезите! А във връзката ние не си разрешаваме такова нещо.

Когато човек се стреми да бъде идеален,  пробва се да извърши високи стандарти и условия, храната от време на време се трансформира в единствен излаз.

Решението е просто и комплицирано в това време: да си позволите да бъдете друга от идеала, и да говорите с тялото си,  обещайте му, че по-нежно и деликатно ще се отнасяте с него.

Три потребни извършения:

«Списък на удоволствията»

Помислете и направете лист на всичко, което в живота ви  дава наслаждение на вас и вашето тяло, като се изключи храната. След това прилагайте тези познания на процедура. Може да се окаже, че ви харесва масаж, баня с аромати, маски, противоположен душ или нещо друго.

„ Ще го изям след 7 минути “

Веднага щом разберете, че се насочвате към кухнята, въпреки че въобще няма да ядете, започнете това упражнение. Вместо да отваряте хладилника, кажете на себе си „ Ще го изям след 7 минути “ и по-късно незабавно съставете  лист с неща, които би трябвало да извършите за това време. Желанието да  ядете може да изчезне, до момента в който сте заети с тези неща.

„ Унищожаваме спусковия механизъм “

Осзнайте какви събития „ започват “ и водят до кулминационна точка мъчителната връзка с храната: Постановление на Министерски съвет,  липса на сън, обиди и така нататък

Опитайте се да ги избягвате или да се отвличате от тях в бъдеще. Ако се окаже, че всички те са някак си са свързани с колегата, му напишете писмо. Изразете всичко, което мислите, без цензура, без съмнения в изразяването.

Не бързайте да скъсате текста на дребни части! Вместо това си представете  себе си на мястото на колегата и се пробвайте да отговорите на претенциите. Това ще помогне за облекчение на напрежението и схващане на обстановката. И чак след това скъсайте хартията.

esotericblog

© 2018   nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Сексът лекува всичко, само че … чак след 31-та минута

 

Сексолози от Съединени американски щати, Франция и Германия провели  потребно проучване. Те изяснили какъв брой време би трябвало да се прави секс, с цел да се трансформира в лекарство. Като първо, значим фактор е честотата…

Цялата публикация

Това, което виждате на картинката, демонстрира до каква степен сте полово захласнати …

 

Наистина би трябвало да погледнете деликатно, с цел да видите това. Но на тази илюстрация в действителност са показани две разнообразни неща. Това, което в началото сте видели, когато сте погледнали картинката, демонстрира доколко…

Цялата публикация

Сексът като източник на сила или по какъв начин дамата „ зарежда “ мъжа

 

Жената е скъп източник на сила за мъжа. Именно от дамата зависи дали брачният партньор й ще е милионер или чистач. Колкото повече е женската сила, толкоз по-богато ще е семейството…

Цялата публикация

© 2018    nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР