Мними брокерски компании взимат по две комисиони от своите клиенти,

...
Мними брокерски компании взимат по две комисиони от своите клиенти,
Коментари Харесай

Внимание - брокери менте ни удрят двойно

Мними брокерски компании взимат по две комисиони от своите клиенти, като им дават обещание да се свържат с професионални компании, с цел да може парцелът им да доближи до по-голям брой евентуални купувачи.

Впоследствие офертата бива затваряна, а те получават двойно заплащане. За новата порочна процедура на имотния пазар предизвести ръководителят на Национално съдружие „ Недвижими парцели ” (НСНИ) Добромир Ганев в ефира на БНР.

Според него положителният избор на сътрудник в дългия развой на покупко-продажба е осведоменият избор, а потребителите също носят своята отговорност при образуването на един добър пазар.

Именно с цел да се увеличи информираността на жителите, преди към година бе основан Професионален указател на брокерите и сътрудниците на недвижими парцели.

„ Чрез този указател хората могат да се осведомят по кое време е основана определената от тях компания, какви са нейните достижения и награди и в какви видове парцели е профилирана.

Също по този начин, в него може да се види образованието на избран брокер, неговата подготовка и образованията, които е минал. В регистъра са вписани повече от 160 компании и брокери. ", акцентира Добромир Ганев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР