Млечната диета е препоръчителна за хора, които обичат мляко и

...
Млечната диета е препоръчителна за хора, които обичат мляко и
Коментари Харесай

Експресна млечна диета

Млечната диета е целесъобразна за хора, които обичат мляко и млечни артикули, както и мед и зеленчуков бульон, защото това са главните съставни елементи на диетата.

Млечната диета е ефикасна за хора, които желаят да се отърват от непотребни килограми, без освен това да травмират душeвността си и да се изтощават с недояждане.

Диетата се прави единствено през уикенда, като се започва от петък вечерта. През останалите дни от седмицата може да се употребява всичко, само че в по-малки количества от нормалното. Избягва се месото и тестените произведения, позволява се пълнозърнест самун, пилешко месо без кожа и риба на пара.

Млечната диета е потребна, тъй като доставя организма с доста витамини и потребни субстанции. Млякото съдържа витамини А, В, С и Е, а също по този начин съдържа калций и белтъчини. Ако изпиете един литър прясно мляко, ще осигурите на организма си дневната норма от белтъчини.

 Отслабване

При млечната диета организмът си набира нужните субстанции и не е лишен от това, от което го лишават доста други диети. От огромно значение е и фактът, че при млечната диета не се употребява единствено и само мляко.

Препоръчва се в петък вечерта да стартирате с 200 мл обезмаслен йогурт. В събота сутринта закуската се състои единствено от вода – литър и половина, които би трябвало да изпиете за два часа.

 Млечна диета

На обяд изпивате една чаша мляко с една чаена лъжичка какао и една чаена лъжичка мед. Изпива се и половин литър зеленчуков бульон.

Следобяд се хапват 200 мл йогурт с мед. Вечерята е 200 грама риба или пиле на пара и чаша зелени зеленчуци. Преди лягане се хапват 100 мл йогурт с една чаена лъжичка мед.

В неделя закуската е половин литър вода, чаша сок от грейпфрут, една чаша прясно мляко с чаена лъжичка мед и чаена лъжичка какао.

Преди обяд се изпива литър вода, като се изпиват по една чаша на всеки половин час. Обядът е 200 грама пиле или риба на пара или печени във фолио и 200 грама салата с лимонен сок. За вечеря се хапва салата – 200 грама, и преди лягане се изпива чаша прясно мляко с мед.

Експресната млечна диета вталява с три кг за три дни, като денем не се яде нищо, единствено се пие по един литър мляко и се пият в допълнение витамини.

Ефективността на млечната диета е потвърдена, само че тя е безусловно неразрешена за хора, които имат нетърпимост към лактоза.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР