Младият нападател на ЦСКА Тонислав Йорданов най-вероятно няма да играе

...
Младият нападател на ЦСКА Тонислав Йорданов най-вероятно няма да играе
Коментари Харесай

Скандал след опит за бягство от ЦСКА!

Младият нападател на ЦСКА Тонислав Йорданов най-вероятно няма да играе за отбора най-малко до края на годината. Таранът, който сега е с младежите на България, си навлякъл гнева на управлението с опит да си уреди самичък трансфер в Румъния. Футболистите на отбора, както и много от юношите на " алените ", станали очевидци на стабилен скандал, който Стойчо Младенов вдигнал на Йорданов въз основата в Панчарево.

Генералният управител на " алените " обвинил на всеослушание нападателя, че е разговарял с управител, който да му търси тим в Румъния, а това станало зад тила на клуба. Младокът в началото отричал контакт с въпросния сътрудник, само че след сериозна доза викове от страна на Стоилов, почнал да се оправдава.

Скандалът на Панчарево бил забелязан от доста хора, които се изненадали от държанието на мениджъра, който е можел да организира диалога с Тонислав уединено или най-малко в съблекалнята.

Нападателят, който в един миг бе апетитен за гений №1 в школата на Литекс, не попадна измежду картотекираните за мачовете от Лига Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР