Младият нападател на Левски Илия Юруков е поредният футболист, който

...
Младият нападател на Левски Илия Юруков е поредният футболист, който
Коментари Харесай

Талант на "Левски" не дочака новия собственик

Младият нападател на " Левски " Илия Юруков е следващият футболист, който напуща " Левски ". Според Gong.bg, 21-годишният нападател към този момент е прекратил контракта си с клуба. В началото на сезона той имаше пререкания с тогавашния треньор - Георги Тодоров, което докара и до диалог с президента на клуба Наско Сираков. Въпреки тези проблеми, Юруков записа 21 мача през сезона (19 за състезание и 2 за купата).

Доскорошният юношески национал стана шестият футболист, който напуща тима. Преди него си потеглиха петима чужденци - иракският национал Ребин Сулака, френският защитник Тома Даске, ганайското крило Насиру Мохамед, мароканецът Фейсал Рерас и босненецът с швейцарски паспорт Драган Михайлович.

От  " Левски " към момента не са оповестили официално раздялата с Илия Юруков, не е ясна и повода. Но по всичко проличава, че играчът се е отказал да чака промяната на собствеността в клуба. Преговорите за това към момента не престават, макар неколкократните уверения на Сираков, че напълно скоро ще бъдат финализирани.

От клуба към този момент не крият, че кандидат-купувачът е британският предприемач Джоузеф Диксън. Посредник при диалозите пък е някогашният национал Благой Георгиев. Последното известие от страна на Сираков бе в петък.

" Искам да ви уведомя, че договарянията с евентуален вложител в " ПФК Левски "  се движат по проект. За тях е належащо време, защото се изисква утвърждението на доста институции, част от тях – задгранични. Уверявам Ви, че идната седмица на специфична конференция ще срещна " синята "  общественост с нещата, които вълнуват всички нас толкоз доста ", обърна се Сираков към почитателите посредством формалния уебсайт на клуба. До момента към момента не е планувана сходна конференция.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР