Младият баскетболист Костадин Лазаров вече е част от състава на

...
Младият баскетболист Костадин Лазаров вече е част от състава на
Коментари Харесай

Берое привлече младежки национал

Младият баскетболист Костадин Лазаров към този момент е част от състава на Берое за идния сезон. 19-годишният състезател, който е роден на 8 ноември 2000 година в Етрополе, се подвизава на позиция 2 – атакуващ гард. Лазаров е висок 193 сантиметра, а в юношеските си години досега е неизменима част от националните гарнитури на България.

За последно Костадин Лазаров носи екипа на Академик(София), за който записва 8 дуела, 29 точки, 15 асистенции и 4 битки. В началото на предишния сезон младокът е част от отбора на Ямбол. За едноименния тим Лазаров взима присъединяване в 2 срещи преди да премине в Академик.

През сезон 2018/2019 още веднъж с екипа на Академик(София) гардът нанизва 197 точки, 7,6 приблизително на мач, подава за 40 попадения и се регистрира още с 33 битки.

“С привличането на Костадин Лазаров в своите редици Берое за следващ път потвърди, че залага на младите български гении. Нека идната година бъде най-успешната в кариерата на новото ни попълнение и да радва почитателите на тима със своите осъществявания! Успех, момче!”, обявиха от БК Берое.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР