Младите влюбени били с компания на къмпинг СмокиняСлед като преди

...
Младите влюбени били с компания на къмпинг СмокиняСлед като преди
Коментари Харесай

Щерката на Радев на море с министерски син

Младите влюбени били с компания на къмпинг „ Смокиня ”
След като преди дни стана ясно, че щерката на Цветан Цветанов Гергана и синът на Корнелия Нинова Рафаел са се събрали под един професионален покрив – този на „ Голдмън сакс ”, през днешния ден стана ясна още една ВИП политическа връзка.

ВИЖ ОЩЕ: Дъщерята на Цветанов се събира със сина на Корнелия Нинова

Дъщерята на президента Румен Радев Дарина кара любовно лято с гаджето си Камен Златанов, който е наследник на Зинаида Златанова - някогашен заместител министър-председател и министър на правораздаването от май 2013 до август 2014 година в държавното управление на Пламен Орешарски. Това оповестиха ПИК и „ Ретро ”. Президентската дъщеря и Камен се залюбили около театъра. Не е загадка, че и двамата играят в младежката актьорска натрупа „ Ле Страпонте “, която е основана от френската гимназия, в която Дарина към момента учи. Любимият ѝ е ученик на същото учебно заведение, само че приключил преди 2 години и към този момент бил студент. Покрай заниманието си двамата почнали да движат в една и съща компания, да пътуват по театрални фестивали в страната и чужбина, а любовта им незабелязано пламнала. Техни другари издават, че любовта сред тях пламнала предходната пролет. 17-годишната първородна щерка на Румен Радев от първия брак на президента с Гинка Кесякова явно е срещнала майка си със своя обичан, тъй като неотдавна двамата прекарали летен уикенд в във фамилната вила, намираща се край Пловдив, оповестява още ПИК. Дарина завела гаджето си на село и го срещнала с всичките си родственици по майчина линия.

Наскоро Камен и Дарина били с другари на къмпинг „ Смокиня “ до Созопол. Младежите нощували в бунгала на няколко метра от плажа.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР