Млади хора отвориха ресторант във врачанското село Нефела, в който

...
Млади хора отвориха ресторант във врачанското село Нефела, в който
Коментари Харесай

Млади хора отвориха ресторант в Нефела, в който ще предлагат храна с вкуса от нашето детство /снимки/

Млади хора отвориха ресторант във врачанското село Нефела, в който с храната ще връщат усета от нашето детство, научи организация BulNews.
Oфициалното разкриване на заведението бе нощес, в наличието на поданици на селото и регионалния център. Собствениците бяха подготвили 4-степенно меню, а гостите забавляваха диджеи Иван и Мики пердах. Възпитаниците на Георги Врабчев от театрална група „ ТЕМП “ показаха неповторимо огнено шоу, а програмата на танцов състав "Мездра " очарова посетителите.
Ресторантът е част от селски комплекс „ От фермата “, който с изключение на заведението, включва фурна и фирмен магазин, където се оферират напълно натурални и домашно създадени артикули.
Собственици на „ От фермата “ са Христо Василев и Агнеса Димитрова, които се занимават с eко произвеждане от повече от 10 години. Досега във компанията са работили 10 души, а поради разширението на активността й, ще бъдат открити още 10 работни места.
Заведението разполага със 100 места и лятна градина, която може да посрещне към 80 посетители. Капацитетът му го прави извънредно уместно за празненства с повече посетители и фирмени банкети във всички сезони. В лятната градина има и огромен детски ъгъл, в който децата могат да поиграят на чист въздух, до момента в който родителите им са посетители на заведението. В ресторанта ще се оферират единствено домашно приготвена храна, био виновност и други подготвени артикули на техни сътрудници, еко производители.
В новооткрития комплекс има и магазин, в който ще се продават храни с домакински генезис, създадени от притежателите Христо Василев и Агнеса Димитрова.
За да се върнат клиентите им към усета от тяхното детство, в него има и фурна, където се вършат четири типа самун – бял с мая, пълнозърнест, царевичен и стандартизиран.
Досега двамата притежатели на „ От фермата “ са предложили продукцията си единствено на фермерски пазари и изложби, с цел да имат противоположна връзка с клиентите си. Те са решили комплексът да се намира в село Нефела, с цел да съживят врачанския район.
„ Инвестираме тук, с цел да съживим селото и да предоставим на хората забравения усет на домашната, чиста храна “, споделят те.
За резервации, позвънете на тел.: 0876459594 .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР