Младежкият отбор на Германия U21 доминираше срещу Косово в първата

...
Младежкият отбор на Германия U21 доминираше срещу Косово в първата
Коментари Харесай

Юсуфа Мукоко с два гола при победа на младежите на Германия

Младежкият тим на Германия U21 доминираше против Косово в първата си среща от квалификациите за Европейското състезание, победи с 3:0, само че пък пропусна най-хубавите шансове. Юсуфа Мукоко, който беше разочароващ на предходното Европейско състезание през лятото, на кара тима да чества с два гола.

Атакуващият гений от Борусия Дортмунд изведе тима на Антонио Ди Салво до успеха с попадения в 74-та и в 78-а минути. Третият гол означи Колин Клайне-Бекел от Холщайн Кил в 89-ата.

Германия имаше разочароващо състезание при младежите това лято, а и през днешния ден в Прищина първата голова опция беше за домакините. След това германците взеха самодейността, само че пропуснаха доста.

В същата група е и България, която по-рано през днешния ден преодоля Израел с 1:0 с помощта на гола на Никола Илиев пет минути след началото на второто полувреме. За израелците, които имат доста надарено потомство, това също е първи мач. Начело с 6 точки от два мача е Полша, която победи Естония с 1:0 с гол на новоизгряващата звезда на Лех (Познан) Филип Шимчак в 81-ата минута./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР