Младата двойка от Стара Загора, за която цяла България говори,

...
Младата двойка от Стара Загора, за която цяла България говори,
Коментари Харесай

Потрес! Как тази влюбена двойка окраде приятелите си

Младата двойка от Стара Загора, за която цяла България приказва, сигурно е имала проект. След като лъжливата им скица е разкрита, той обаче се проваля с гръм и тропот, съобщи " Марица ". 

Йордан и Ралица са имали уязвимост към хазарта. Имали регистрации в уеб сайтове за онлайн залагания, като постоянно си пробвали шанса. Според една от версиите на младото семейство му хрумнало, че в случай че заложи доста пари, има действителна опция да завоюва още повече и да забогатее за ден. Така съставило проект, в който жертви станали най-близките им другари.
-->
Излъгали двойка от Хисаря и жена от Стара Загора, съученичка на Ралица, че ще вършат карикатури, като за задачата би трябвало да ги снимат и да създадат клипчета. Доверието сред измамниците и пострадалите било толкоз огромно, че даже даването на персоналните карти станало с лекост. 

Така, разполагайки с всичко належащо за измамата, Йордан и Ралица изтеглили общо 9 заема в 9 разнообразни банкови институции за близо 90 бона. Огромна част от парите вложили в онлайн
залагания и хазарт.

Схемата обаче не сработила. Парите били профукани, а огромната облага не пристигнала. Станало време и за вноски по заемите, с които Кордан и Ралица се справяли мъчно. Трябвало да удържат, с цел да не лъсне измамата. Всички напомняния за заплащания и позвънявания от банкови чиновници идвали по авансово направената е-поща с тази цел, както и на телефона на един от двамата. Случайно позвъняване от банка към една от жертвите обаче води до разплитането на цялата скица. 

Дали тъкмо това е сюжетът, който стои зад измамата, или става въпрос за чиста проба
хазартна взаимозависимост, следва прокуратурата да откри. По фотосите, които Йордан и Ралица са качвали в профилите си в обществените мрежи излиза наяве, че са живели добре и са разполагали със средства, хипотетично от изтеглените заеми. Припомняме, че съдът взе мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на Йордан, а Ралица е пусната под домакински арест, защото би трябвало да поставя грижи за едногодишното им дете. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР