Млад мъж се обърна към шофьорите на такси, които извършват

...
Млад мъж се обърна към шофьорите на такси, които извършват
Коментари Харесай

Пловдивчанин се ядоса на таксиметров шофьор: Не е хуманно, та това са възрастни хора!

Млад мъж се обърна към водачите на такси, които правят неточни практики по отношение на техни клиенти, видяхме във Facebook групата „ Забелязано в Пловдив – Seen in Plovdiv “
Публикуваме целия му пост без редакторска интервенция:
„ Добър ден. народе! Пиша този пост с огромна доза страдание за нас хората. Дядо ми и баба ми са хора на надлежно 84 и 80 години, само че да са ми живи и здрави. пътуват с трен до Пловдив, с цел да си правят дилемите, които в последните години са най-вече вървене по лекари.
Когато нямам опция да ги закарам персонално. им крещя такси до гарата, което да ги закара до крайната дестинация (или Медицинския или „ Луксор “ на „ Шести септември “). Таксито варира към 7-8 лв. съгласно трафика, като и за 4 лв. са ги карали в посока.
Първо желая да се извиня на водача (ако е в групата), защото през днешния ден им викнах такси, само че заради аргументи, които няма да загатвам, не съумяха да го заловен и разумно индивидът си е траял по курсовете.
Те без да пита са хванали друга кола от гарата, която им е взела 15 лв., с цел да ги закара до МУ. Преди няколко месеца по същия метод им взеха 25 лева
Моето почитание към таксиметровите водачи, тъй като знам какво е да шофираш през целия ден в трафика. Знам, че евентуално 90% от тях хранят фамилии, изплащат заеми и не им е елементарно. Но да гледаш на двама възрастни по какъв начин да им дръпнеш колкото се може повече пари – за мен не е хуманно и е тотална липса да човещина.
Постът ми няма да промени нищо, само че молбата ми е дано бъдем повече хора, тъй като тези 15-20 лв. на някой възрастен човек може да са му 10% от пенсията, които да са предопределени за медикаменти или храна.
Лек ден на всички и бъдете здрави! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР