Мистерията около убийството на 37-годишния бургазлия Милен Радев, познат в

...
Мистерията около убийството на 37-годишния бургазлия Милен Радев, познат в
Коментари Харесай

Зловеща мистерия с килъра на Милен Лудия и заключена врата

Мистерията към убийството на 37-годишния бургазлия Милен Радев, прочут в града в прякора Лудия, стартира от ден на ден да се заплита.

По информация на Флагман.бг трупът му е бил заключен в жилището на втория етаж във вход 9 на блок 55 в ж.к. "Славейков " сред 3 и 5 дни. Милен е бил намушкан над 30 пъти с нож, по тялото му безусловно нямало място, което да не е накълцано, разкриха криминалисти.

Интересното в тази ситуация е, че вратата била заключена. Това значи единствено едно - че е бил погубен по извънредно нечовечен метод, след което причинителят е напуснал жилището и е врътнал ключалката.



По информация на изданието трупът е открит на земята в хола, увит с дебело родопско одеало. Бащата на жертвата се натъкнал на гниещото тяло, откакто от 8 декември не можел да се свърже със сина си. Той си отворил с аварийните ключове, които имал. Не знаел различен да има достъп до жилището на сина му, само че и самият той не бил изключително непосредствен с Милен.

Съседи настояват, че рядко виждали родственици да идват в жилището. За сметка на това постоянно засичали странни хора от маргинални общности по стълбите. Милен постоянно събирал банда отрепки в дома си. Пиянските им купони от време на време създавали проблеми. В регистрите на тел. 112 има над 5 случая, когато патрулни екипи са идвали на място, с цел да укротят споровете.

Входната врата сега е запечатана от чиновници на Врото районно управление (на МВР), до момента в който стане ясно кой е садистичният палач.



Милен е остарял познайник на органите на реда и прокуратурата. Той страдаше от параноидна шизофрения и епилепсия, само че когато не приемаше медикаментите си постоянно сътворяваше разнообразни изцепки, напомня "Флагман ".

Въпреки болестното си положение, съседите му го разказват като мирен и спокоен, само че без успокоителните ставал нападателен, а в комбиниране с алкохол - нещата излизали отвън надзор, викал и псувал всеки срещнат.

През 2018 година Милен Лудия легна по средата на Околовръстното шосе, извеждащо трафика от Бургас за Слънчев бряг, в региона на бензиностанция "Шел ". През 2017 година Лудия беше свиреп пребит от дюнерджия против БСУ.

Причината е, че Милен изискал да хапне без пари, само че откакто получил безапелационен отвод, почнал да буйства и атакува служителя, който от своя страна реагирал. Минути преди този момент Милен се хвърлил върху капака на преминаващ по бул. „ Стефан Стамболов” автомобил. Само месец по-късно психичноболният мъж повторил коронния си номер.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР