Мистерията около смъртта на младия попфолк певец Денис Теофиков все

...
Мистерията около смъртта на младия попфолк певец Денис Теофиков все
Коментари Харесай

Нова мистерия около смъртта на Денис Теофиков

Мистерията към гибелта на младия попфолк артист Денис Теофиков към момента е неразгадана. Разследването продължава към момента и не е ясно по какъв начин и за какво Теофиков е полетял от 7-ия етаж.

Разследването тече към този момент близо 2 години, а следователите по този начин и не съумяват да схванат дали в действителност се е самоубил, дали е бил бутнат, написа " България Днес ", цитирайки свои източници в Министерство на вътрешните работи.
 
                             

" Разследването към момента продължава, до момента в който не свърши, не можем да даваме повече детайлности. Действията по изясняване на събитията текат ", е споделила за " България Днес " Мадлен Шишманова, представител на Софийската районна прокуратура.

Към момента водещите версии са, че Теофиков самичък е решил да постави завършек на живота си или случилото се е вследствие на драматичен случай.

Според една от водещите версии, която още се нищи, 6-7 младежи дружно с починалия артист и приятелката му Алекса са си създали ваучър в апартамент. Компанията била много шумна, съседите неколкократно са подавали сигнали, поради шума, в ранните часове на трагичния ден.
                             

По тялото на артиста нямало следи от удари или побутване, което води до мисълта, че не е било ликвидиране. Според осведомени с следствието, прекомерно евентуално е Теофиков да се е качил на перваза, с цел да си направи рисково селфи и тогава да се е случило немислимото.

Делото за гибелта на младия реализатор се води в Софийска районна прокуратура.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР