Мистерия около завръщането и смъртта на Ангел Христов!Познат като единия

...
Мистерия около завръщането и смъртта на Ангел Христов!Познат като единия
Коментари Харесай

Разследват смъртта на Ангел Христов, кметицата на Ресилово се съмнява да е починал в селото

Мистерия към завръщането и гибелта на Ангел Христов!

Познат като единия от по този начин наречените братя Галеви. Христов избяга от България през 2012-та година и от този момент е разгласен за търсене, както у нас, по този начин и по света.

В събота стана ясно, че той се е завърнал в страната, без знанието на службите, и е умрял. Версията към този момент е инфаркт.

Днес трябваше да бъде погребението му в Дупница, само че церемонията беше спряна.

Тялото е превозено в София, с цел да му бъдат направени голям брой експертизи и да се посочи самоличността и аргументите за гибелта му.

Прокуратурата образува две следствия във връзка със гибелта на Ангел Христов, научи NOVA от Окръжна прокуратура – Кюстендил.

Първото следствие ще открива аргументите за гибелта и ще би трябвало да удостовери самоличността на Христов.

По първични данни по тялото на мъжа няма следи от принуждение. Въпреки това е назначена аутопсия, а плануваното за през днешния ден опело е отсрочено.

Второто следствие е за вещно укривателство.

То цели да откри помагал ли е някой на Христов да се укрие в дома си в Ресилово и какъв брой време е траяло това.

Сигналът е получен за умрял човек, а не за човек, на който му е прилошало.

Кметът на Ресилово Мариана Доцина изрази подозрение за това къде тъкмо е настъпила гибелта на Христов, защото тя самата не е подписвала смъртен акт.

„ След като не са ме потърсили, с цел да издам документа, значи евентуално не е настъпила гибелта тук. Където е настъпила гибелта, там се издава смъртният акт.

Той се издава по място на събитието, а не по непрекъснат адрес ”, разяснява тя. По думите на Доцина тя в никакъв случай не е виждала двамата мъже и даже е допустимо да не ги познае.

Пламен Галев и Ангел Христов са някогашни барети, напуснали системата след скандал в средата на 90-те години на предишния век.

В родната им Дупница обаче мненията на хората са раздвоени – съгласно някои са благодетели поради финансовата помощ към построяването на новия парк, други ги дефинират като рекетьори и изнудвачи.

През 2009 година против тях е формирано дело за изнудване, телесна щета и насила. Кандидатират се за депутати, само че не съумяват на влязат в Народното събрание.

След голям брой правосъдни премеждия са наказани на по 5 години отнемане от независимост, само че изчезват преди да влязат в пандиза. Оттогава са в неопределеност, като от време на време се появяват информации, че живеят в Република Южна Африка.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР