Мистериозният дворец на Путин, който видяхме неотдавна в разследване на

...
Мистериозният дворец на Путин, който видяхме неотдавна в разследване на
Коментари Харесай

Дворецът на Путин отвътре

Мистериозният замък на Путин, който видяхме наскоро в следствие на съветския опозиционен водач Алексей Навални, е показан като първокласен парцел, подарен на президента, изработен от богати другари. Малко откакто излезе следствието обаче, съветска телевизия излъчи напълно друг репортаж, в който обилният фон в двореца е единствено идеал, а на негово място има голи бетонни стени. В репортажа парцелът наподобява по този начин, като че ли се преустройва и несъмнено, повдига въпроси какво тъкмо се случва в имението.

Видеото в YouTube от следствието на Навални има над от 110 милиона гледания от публикуването му. Кремъл незабавно отхвърли истинността на изказванията и съобщи, че дворецът и различен път е приписван на президента, написа Dnes+. BBC Russian беседва с няколко строители, които настояват, че са работили на мястото на двореца сред 2005 и 2020 година Те потвърдават доста от видяното във видеото на Навални - в това число, че дворецът е бил възобновен частично поради плесени.

" В двореца имаше доста остатъци от първокласните движимости, показани във кино лентата на Навални, само че мебелите ги нямаше. Мащабът на имението е необикновен ", споделя един от служащите, работил на строителната площадка в черноморския курорт Геленджик през есента на 2018 година Проблемът с плесените също беше показан във видеото и Навални декларира, че дворецът е в развой на реорганизация поради това.

" Стените и таваните бяха покрити с мухъл. На места даже черна. Беше засегнала цялата постройка ", споделят двамата служащи. По думите им мухълът се появява сред бетонните стени и гипсокартона. Според източник, непосредствен до Кремъл, мухълът в действителност е проблем. " Дворецът е бил приключен и е бил употребен в продължение на няколко години, само че по-късно се появява мухъл, съпроводена от неприятна миризма ".

Според следствието парцелът коства 1,37 милиарда $ и е заплатен " с най-големия рушвет в историята ". В края на предишния месец обаче милиардерът Аркадий Ротенберг съобщи, че той е притежател на имението. По думите му то ще бъде приключено " след няколко години " и би трябвало да се трансформира в хотелски комплекс.

Един от строителите декларира, че когато е видял за първи път парцелът през 2011 година, първото му усещане било като че ли се строят египетските пирамиди. " Мисля, че към 1500 души работеха на строителната площадка в този миг. Имаше руснаци, узбеки, имаше даже бойци. Бързаха да бъде приключено ", споделя той. Друг служащ декларира, че всички признаци на строителство са " замаскирани ", тъй че не могат да бъдат видяни от морето. Много от служащите споделят, че постоянно е имало реконструкции на парцела през последните 15 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР