Мистериозен труп на военен пилот, открит в морето край Царево,

...
Мистериозен труп на военен пилот, открит в морето край Царево,
Коментари Харесай

Филм на ужасите в Царево! Тялото на кого е открито в морето

Мистериозен мъртвец на боен водач, открит в морето край Царево, стана причина за интернационално следствие, довело до установяването на самоличността на летеца и връщането му за заравяне на родна земя

Тази покъртителна история описа началникът на бранш „ Издирване и бежанци ” към ОДМВР-Бургас Христо Ичев, който по-рано през днешния ден бе награден за цялостната си активност при противопоставяне на незаконната миграция, само че и главно поради обстоятелството, че точно той – след изчерпателен разбор – е предложил системата от КПП-та, които от повече от месец пазят града от нагли каналджии, оповестява " Флагман ".
-->
Тялото на водача е намерено при започване на септември от инцидентни жители, които се разхождали край морето. Те се натъкнали на същински шокираща панорама – отворен парашут, мъж във военна униформа, с каска и съответно съоръжение по нея. Липсвали краката му. Веднага е изпратен сигнал до полицията и стартира следствие.

„ Трупът на индивида беше в напреднал етап на разлагане. По всичко личеше, че е прокиснал във водата няколко месеца и беше изцяло неузнаваем, обезличен и с откъснати крака. Веднага влязохме по отношение на сътрудници, които са в доброволните клубове по парапланеризъм и парашутизъм, с цел да опитаме да открием самоличността му. Те ни свързаха с военни водачи и от там се удостовери, че оборудването му е военно. Най-логичната връзка оттова насетне бе Украйна ”, разяснява началникът на бранш „ Издирване и бежанци ” към ОДМВР-Бургас.

Христо Ичев описа, че проверяващите са съумели да влязат в контакт с Военно-въздушните сили на Украйна и по оперативни данни са разменили скъпа информация по случая.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР