Мистериозен инцидент се случи по време на коронацията на Чарлз

...
Мистериозен инцидент се случи по време на коронацията на Чарлз
Коментари Харесай

„Призракът на принцеса Даяна“ или предвестник на смъртта на монархията ? -инцидент при коронацията на Чарлз III

 Мистериозен случай се случи по време на коронацията на Чарлз III, който провокира възторг в обществените мрежи.

По време на тържествената гала, в кадър се появи тъмна фигура с качулка с предмет, наподобяващ скиптър в ръцете. Събитието нямаше по какъв начин да остане неусетно и един от потребителите на Twitter, под псевдонима Realjoegreeeen, разгласява запис, който за няколко минути стана вирусен.

Социалните медии са залети от мнения на консуматори, които се пробват да обяснят какво се е случило. Някои нарекоха фигурата „ гибелта с косата “, други твърдяха, че това е „ призракът на принцеса Даяна “. Официален коментар за случилото се обаче няма.

Кралският двор не разяснява обстановката, а Daily Mail означи неналичието на публично пояснение за случая. Много консуматори на мрежата започнаха да подвигат суматоха и боязън за бъдещето на монархията, обяснявайки случая със специфичен знак, предвещаващ гибелта на английската страна.

Коронацията на Чарлз III, който наследи майка си, кралица Елизабет II, мина в напрегната атмосфера, макар че нямаше други произшествия. Имало ли е произшествия, свързани с коронацията, премълчавани от публични лица? Може би това ще бъде обект на по-нататъшно следствие от публицисти и общност.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР