Мислим все повече за ваканцията, които ни очаква и какво

...
Мислим все повече за ваканцията, които ни очаква и какво
Коментари Харесай

8 шопинг находки от новата колекция на Tommy Hilfiger

Мислим от ден на ден за ваканцията, които ни чака и какво тъкмо бихме носили тогава, по тази причина харесахме и новата сбирка Tommy Icons на Tommy Hilfiger , която ни води в горещия Маями. Свежите пастелни цветове и ефирните модели носят чувство за изисканост и са съвършени както за разходка в града, по този начин и за морето.

Силуетите са типичен, само че очебийно женствени с помощта на елементи като изящна и доста фина дантела. Райето се откроява като главен принт, само че в неговата най-деликатна версия, което го прави още по-елегантно, изключително при роклите вид „ ризи “ в миди дължина, които още веднъж са супер настоящи за сезона.

Харесваме и миди полата, която можем да комбинираме със обикновен топ или тишърт и бели кецове. Роклята вид „ тениска “ също е измежду селекцията ни, тъй като може да се носи както край брега на морето, по този начин и за пикник в някой парк. И защото постоянно имаме потребност от връхна дреха, нямаше по какъв начин да пропуснем тренчкота в композиция от светли пастелни тонове, който безспорно е must have за всеки момичешки дрешник.

Моделите Tommy Icons можете да намерите в магазините на марката в Paradise Center, Serdika Center и The Mall. А до края на месеца в магазините на Tommy Hilfiger ще откриете специфични изненади!

 

С поддръжката на Tommy Hilfiger
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР