Мислех да подмина поредната хибридка от информационната война, но вече

...
Мислех да подмина поредната хибридка от информационната война, но вече
Коментари Харесай

Владислав Панев: Путин фалира Русия

Мислех да подмина следващата хибридка от осведомителната война, само че към този момент 15 другари ме питат в действителност ли Путин е направил брилянтен ход, като е свалил цените на рублата и съветските акции и по този метод е изкупил на ниска цена локалните компании, в които има огромни задгранични участия. Това и теоретично не може да се случи.

Това разяснява във " Facebook " съпредседателят на " Зелено придвижване " Владислав Панев.

Първо, московската борса не работи кажи речи от началото на войната. Брокерите пък последователно режат търговията с съветски компании, даже и в случай че са листвани на непознати пазари. Тоест, няма по какъв начин да изкупуваш огромни дялове от съветските концерни, в случай, че няма търговия с тях.

Тази опорка се търкаляше по съмнителни уеб сайтове и през 2014 година при предходните земетресения там. Отново Путин беше брилятен и беше изкупил задграничните участия. Пълни вицове, които целят да покажат, че даже срутва на съветските финанси се управлява от гения му и дори е целен.

Между другото новината, че Русия ще си заплаща задълженията в рубли значи на процедура държавен банкрут. Защото е несъблюдение на контракти. А еврото към този момент коства над 150 рубли.

Ще кажете за какво не гледаме България ами се занимаваме с Русия. Все едно тук си нямаме проблеми с инфлацията. Имаме. Обаче войната за мозъците на хората е доста по-голяма и значима. Трябва да върнем логиката и да разкриваме лъжите.

Защото тактиката на Гьобелс, че една неистина, когато се повтори 100 пъти става истина, си важи.

И в случай че загубим тази война ще осъмнем в тирания и отрязани от света. А частичните триумфи, които имаме ги изискуем точно на това, че сме свободна страна с отворена стопанска система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР