Мисис България Роксана Кирилова и Детско-юношеската школа на ПФК"Славия София"

...
Мисис България Роксана Кирилова и Детско-юношеската школа на ПФК"Славия София"
Коментари Харесай

Mисис България Роксана Кирилова и ПФК Славия София с благотворителна инициатива

Мисис България Роксана Кирилова и Детско-юношеската школа на ПФК "Славия София ", направиха подаяние за Детски дневен център "Света Неделя " за деца с увреждания в община Сандански.

Деца от футболния клуб са в общината за присъединяване в шампионата "Пирин къп ", в който взе участие и синът на Роксана Кирилова в тима на Славия в група 2011г.

„ Така се зароди концепцията за благотворителна акция под мотото - "Деца подаряват обич на деца " по случай 14 Февруари. Любовта е движеща мощ и тези деца го демонстрират всеки ден на терена, че когато човек прави нещо с обич резултатите не закъсняват. За страдание има деца, които нямат физическа или ментална опция, само че те имат потребност от обич. Всеки от нас има потребност от обич. Спортът построява индивида, спортът построява личността. Възпитанието, посредством спорт и обич поражда устойчивите персони на нашето време. Затова желаех да покажа, че двете неща вървят дружно и предизвиках тази идея. Благодаря на общинските съветници от Сандански Стоян Стоев и Георги Георгиев, които посрещнаха нашите деца в града и проведоха среща с управлението на дневния център, с цел да може аз и синът ми да връчим дарението, което включва футболни топки, спортни екипи на ПФК "Славия " и лакомства. Дечицата в дома получиха и специфична топка, върху която всеки един от футболистите на мъжкият тим на Славия беше поставил своя автограф и номер, с който играе в българския шампионат. Благодаря от сърце за отзивчивостта на управлението на ПФК "Славия София ", на треньора на моя наследник Александър Захариев и мъжкия тим за това, че с общи старания направихме нещо стойностно за дечицата, която фантазия е да могат да ритат топка, като своите връстници. Всяка идея с обич е обречена на триумф и притегля към себе си доброжелатели. Доброто е лавина и за това ще не преставам в тази посока.

Макар и да не завоюваха шампионата, децата на ПФК "Славия " завоюваха най-важното - сърцата на всички и демонстрираха същинска спортментска игра в основата на която отново бе любовта “, споделя Роксана Кирилова.



Името на Рокси се свързва с доста благотворителни начинания. Красавицата не пропуща акциите на Фондация ”Мечта за дете”, взела участие е в първата благотворителна самодейност на Рицарите на Малта у нас. Заедно със сина си Марк участваха в благотворителната идея „ Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”, Роксана Кирилова се разписа и в акцията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни артикули и парични средства. Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си вълнуващо преживявана – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многочислени дарове. Последното й впечатляващо присъединяване бе в най-голямото благотворително спортно събитие в поддръжка на пациенти с рак на гърдата в Европа – Race for the Cure.

Роксана Кирилова е носителка е на премиите „ Business and Fashion Woman “ от „ Business & Fashion Awards “, „ Бизнес дама на годината” в категория „ Благотворителност” и др.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР