Мишел дьо Нострадам или Нострадамус, както е известен един от

...
Мишел дьо Нострадам или Нострадамус, както е известен един от
Коментари Харесай

Нострадамус със зловещо предсказание за царуването на Чарлз III (Какво разкри?)

Мишел дьо Нострадам или Нострадамус, както е прочут един от най-големите пророци на всички времена, предсказал ужасна орис за Чарлз III. Според най-новите тълкувания на неговите откриватели, той предсказва доста малко царуване на крал Чарлз. А след него короната нямало да бъде наследена от Уилям, а от напълно неизвестен човек.

 

" Според Нострадамус ерата на Чарлз III ще бъде напълно къса и той няма да остане дълго крал. След него тронът ще бъде завещан от неизвестен човек, а не от упования му правоприемник ", твърди Марио Рединг, откривател на Нострадамус. " Изглежда, че пасажът " короната ще наследи човек, който в никакъв случай не е очаквал да стане крал " се отнася за днешните дни. И нищо чудно това да се окаже истина. Явно принц Уилям няма да бъде държател на страната ни. Възможно ли е това да значи, че Хари ще бъде идващият монарх? "

 

Засега няма индикации Чарлз да се откаже от трона в близко бъдеще, откакто е чакал повече от 70 години, с цел да господства над Англия. Други обаче считат, че предсказанието е сбъркано и се отнася до предците на сегашния монарх.

 

" Предсказанието за малко царуване по-скоро се отнася до крал Едуард VIII и брат му - крал Джордж VI. Истината е, че Едуард стана крал от момента в който татко му умря. Той обаче не устоя и две години, след което приключи царуването си и разгласи, че абдикира. А короната безусловно изненадващо бе наследена от брат му - принц Джордж, който в никакъв случай не е и предполагал, че ще му се наложи да стане крал ".

 

Със сигурност това предсказване провокира съществено комплициране у хората. А дали неспокойната Фортуна готви нови изненади за британците, следва да разберем скоро.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР