Мис Силикон за 2013 г. Джулиана Гани отговори на бившия

...
Мис Силикон за 2013 г. Джулиана Гани отговори на бившия
Коментари Харесай

Джулиана Гани яла бой от бившия си

Мис Силикон за 2013 година Джулиана Гани отговори на някогашния си брачен партньор Илиян Найденов, откакто той разгласява скандалните аудиозаписи, в които моделката афишира, че желае да даде детето си Давид на държавните институции. Брадърката не отхвърли да е изричала слова като „ ще си родя друго “ и „ детето го взимат “. Въпреки това изясни, че изблиците й се дължали на прекомерната й сензитивност, написа " Монитор ".

„ Да, аз съм прекомерно прочувствена, което сигурно не ме оправдава. За страдание, записът е изрязан. И Илиян е качил това, което е решил. И дано не забравяме, че той е знаел, че записва и естествено, че когато той си е изпускал нервите и ми е приказвал по някакъв метод, това в записите го няма. Съдът е единствената институция, която ще реши кой е прав и кой е крив “, безапелационна е Гани.

В нейна отбрана се разгласи и майка й. Според дамата, дала живот на Малката Джулка, Найденов е рекетирал нея и приятелките й. Тя счита, че фитнес гуруто е изнудвал Гани за пари. „ Взе ключовете от личния й дом, взе последните й пари “, сподели майката на Джулиана. Тя сподели и съдебномедицинско уверение за това, че на Гани е било посягано.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР