Мира Добрева сподели забавно видео от своите уроци по танци.

...
Мира Добрева сподели забавно видео от своите уроци по танци.
Коментари Харесай

Мира Добрева се подхлъзна елегантно в ръцете на чаровен танцьор

Мира Добрева показа занимателно видео от своите уроци по танци. Чаровната журналистка запълва свободното си време с курсове по танци - едно от обичаните занимания на водещата.

Клипчето, което самата тв звезда персонално показа на профила си в Инстаграм, ясно демонстрира по какъв начин Мира, до момента в който кърши грациозно снага по дансинга със своя инструктор, се подхлъзва елегантно и се озовава на пода.

Добре се вижда и методът, по който танцуващата Добрева реагира на случая, а точно с възприятие за комизъм и необятна усмивка на уста.

"Най-голямата популярност не е в това в никакъв случай да не падаме, а да можем да станем всякога... и да продължим напред. Не се срамувайте от сгромолясването. Нито неуспехът е този, който би трябвало да изчервява страните Ви. Друго е това, което Ви прави скъпи. И то е невидимо”, метафизичен отбелязва в коментар към записа водещата по Българска национална телевизия.

Да напомним, че преди повече от десетилетие хубавата Мира сподели забележителен гений в тв шоуто VIP dance по Нова, където се състезаваше паралелно до други звездни имена от родния шоу бизнес.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР