Мира Добрева ще води новото предаване на националната телевизия "Питай

...
Мира Добрева ще води новото предаване на националната телевизия "Питай
Коментари Харесай

Изхвърлиха Драго Чая от ново предаване на БНТ

Мира Добрева ще води новото предаване на националната телевизия "Питай Българска национална телевизия " от 11 май.

Досегашните водещи - Драгомир Драганов и Нора Шопова - са били извадени от стартиралото напълно неотдавна предаване заради скучното водене, неналичието на подготвеност при интервюиране на политици, икономисти и други специалисти, настояват хора от кухнята на Българска национална телевизия. Много били и сигналите до управлението на държавната телевизия, че двамата "не стават " за такова политико-икономическо шоу.

От Българска национална телевизия оповестиха, че двамата се връщат към главните си задължения в малкия екран – Драгомир Драганов ще продължи рубриката „ Българска национална телевизия на 60 “, както и предаването „ Клуб История БГ “, а Нора Шопова към екипа на спортните вести и стратегии.



В прочувствено послание в обществените медии Мира Добрева анонсира началото на новия си план.

"Започнахме дружно преди 9 години и бяхте първите, които повярвахте в задачата, че първа може да бъде положителната вест... Ще се посветя на новото предизвикателство, само че ще продължа да върша това, без което не мога - да бъда измежду вас - в най-малките градчета, села и махали, да си споделяме, да ми разказвате митове, да снимаме антични ритуали, да ми показвате нравите, традициите и обичаите на загадъчните общности. Благодаря Ви за невижданата поддръжка през годините ", показа новата водеща на предаването.

„ Питай Българска национална телевизия “ започва като отговор на многочислените въпроси, свързани с пандемията и въведените ограничения, само че бързо се трансформира в платформа за препоръки, шерване и връзка със феновете. Предаването ще продължи и след края на изключителното състояние и ще дава отговор и решения на обособени и значими за жителите проблеми.

Специален акцент имат и районните въпроси от по-малките обитаеми места, които се задават посредством центровете на малкия екран в страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР