Минути след публикуването на новината за ученика, подготвял самоубийствен атентат

...
Минути след публикуването на новината за ученика, подготвял самоубийствен атентат
Коментари Харесай

Бранят с фалшив профил ученика, подготвял атентат в Пловдив

Минути след публикуването на новината за ученика, подготвял гибелен атентат в Пловдив, в интернет пространството се появи подправен профил, които се разгласи в отбрана на момчето. Той е на Кристина Трифонова, която се показва за близка на момчето и разгласи, че ДАНС са си създали реклама. Ето част от написаното:

" Лъжи!!! Копирам коментара си, с цел да може повече хора да схванат истината: Искам да ви опиша истината като близка на момчето. ДАНС си направиха реклама, че сякаш са хванали терорист и са предотвратили утопичен терористичен акт за сметка на едно дете и фамилията му! Тези така наречен експерти са помолени преди месец за психолог-специалист от родителите, тъй като са видяли, че детето им посредством обществените мрежи е контактувало с неприятни хора и е било под тяхно влияние. Съответно месец нищо не вършат. Майката е намерила психолог, при който детето е ходело ", се споделя в профила на Трифонова.

" Но след диалози със фамилията си и психолога, детето единствено желае да покаже, че не би наранило в никакъв случай никой. Реално той е правил бомбички, с които най-вече две,три риби да хване на язовир. Имало е материали на тавана, главно амониева селитра и други С които теоретично и мислено би могло да се сглоби огромна бомба, само че в никакъв случай не е и помисляно за такава ", излиза наяве от написаното. Според създателя чиновниците на ДАНС надали са щели да открият материалите, в случай че детето не им ги е предало единствено. От написаното излиза наяве още, че разпитите на ученика са траяли до 5 часа. Авторката изяснява още, че момчето в никакъв случай не би протегнал ръка на никой. За него е било детска неосъзната игра.

" Прокурора, който е бил, когато са намерили бомбичките, е отказал да заведе дело и са го отстранили. " Иначе по какъв начин ще оправдаят смешната си акция за залавянето на сякаш терорист. Цялата зала е плакала на чуването на детето в петък. Не говорете и пишете без да знаете. България е страна на парадоксите. Искаш помощ, а всеки гледа да лъже и маже, с цел да има келепир, без оглед кой ще бъде заровен по пътя! Дано фамилията и детето понесат ужаса, на който са подложен ", се споделя още в профила на Кристина Трифонова.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР