Министрите в оставка Владислав Горанов и Николина Ангелкова, които станаха

...
Министрите в оставка Владислав Горанов и Николина Ангелкова, които станаха
Коментари Харесай

Горанов и Ангелкова могат да се върнат като депутати в 44-тото НС

Министрите в оставка Владислав Горанов и Николина Ангелкова, които станаха част от оповестения ремонт на кабинета " Борисов 3 ", могат да се върнат като депутати в 44-тото Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Козметични промени в кабинета " Борисов 3 " - сменят петима министри (ВИДЕО) Преди да седне в министерското кресло във финансовото ведомство, Горанов бе определен за депутат от 24 многомандатен изборен регион (МИР) в София като лидер на листата на ГЕРБ. Въпреки че не е оповестил публично, в случай че той избра да се върне на депутатската банка, Народното събрание би трябвало да напусне музикантът Калин Вельов, който постави клетва едвам преди седмица на мястото на подалата оставка Джема Грозданова.
Преди да оглави Министерство на туризма Николина Ангелкова пък стана народен представител от 26 МИР – София, а с цел да се върне, евентуално групата на ГЕРБ в Народното събрание ще напусне Мартин Тинчев.
Справка в интернет страницата на законодателния орган пък демонстрира, че оповестените оставки в кабинета " Борисов 3 " към момента не са импортирани в деловодството на Народното събрание. Ако това стане до края на деня, те могат и да залегнат като изключителна точка в програмата за утрешното пленарно съвещание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР