Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС поднови днес

...
Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС поднови днес
Коментари Харесай

Обявиха нова процедура за сайта на председателството. Срокът е 7 дни

Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз възобнови през днешния ден процедурата за разработване, дизайн и техническа поддръжка на интернет уебсайт и мобилно приложение, даване на хостинг и стрийминг, оповестиха от ведомството на Лиляна Павлова.

След като нито една от трите компании, кандидатствали за осъществяване на публичната поръчка, не съумя да покрие условията за нужен опит, в понеделник състезанието беше преустановен. 

От през днешния ден искащите да създадат уеб страницата на първото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз могат да видят новите условия ТУК и да аплайват.

Обществената поръчка още веднъж е на стойност до 70 000 лв. (без ДДС). А порталът ще бъде подготвен до 1 декември 2017 година.

Основните условия остават същите – по пример и насоки на Генералния секретариат на Съвета на Европейски Съюз.

Сайтът ще е на четири езика, ще е съгласуван с потребностите на хората с увреждания, ще дава информация, фотоси и видеа от събитията по време на председателството.

Сайтът ще дава опция да се гледат директно или на запис откритите диспути посредством лъчение онлайн.

Порталът ще реализира връзката с акредитационната система, през която ще се записват публицистите, искащи да посетят събитията от календара на председателството.

Достъпът до него ще бъде свободен, както и до всички оповестени публикации, документи, прессъобщения, фотоси и видеа.

Към страницата ще бъде създадено мобилно приложение, което да добавя ролята ѝ на главен източник на информация за председателството.

 Крайният период за подаване на офертите е 14 септември 2017 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР