ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Тайгър Уудс носи много несигурност на

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Тайгър Уудс носи много несигурност на
Коментари Харесай

Тайгър Уудс все още решава дали има време да бъде капитан на Ryder Cup

ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Тайгър Уудс носи доста неустановеност на Валхала за PGA Championship. Част от това е обвързвано с мъчителното му тяло. И част от това включваше Ryder Cup.

PGA на Америка към момента не е решила капитан за мачовете през 2025 година в Bethpage Black, като Уудс е най-очевидният претендент. Сет Уо, основен изпълнителен шеф на PGA of America, сподели, че ще приказва с Уудс.

„ Все още приказваме “, сподели Уудс във вторник. „ Все още няма нищо доказано. Все още работим върху това по какъв начин би могло да наподобява това – също и дали имам време да го направя, или не. “

PGA на Америка нормално афишира капитана за Ryder Cup много преди Мастърса от миналата година. Зак Джонсън беше разгласен през февруари 2022 година за миналогодишната Ryder Cup.

Уудс, който се оправи единствено два пъти тази година, влизайки в PGA Championship, е много ангажиран отвън голф игрището. Той беше назначен в борда на PGA Tour предишното лято и беше централен глас в срещите. Уудс също е в комисията, която се среща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР