Министерството на външните работи предупреди да се избягват пътувани до

...
Министерството на външните работи предупреди да се избягват пътувани до
Коментари Харесай

Външното министерство предупреди да не пътуваме до Йерусалим и Витлеем

Министерството на външните работи предизвести да се заобикалят пътувани до палестинските територии, в градовете Йерусалим и Витлеем поради почналите митинги след решението на Съединени американски щати да разгласи Йерусалим за столица на Израел. 

Към момента няма информация за ограничавания в придвижването, за непредвидени и неконтролируеми дейности, само че се чака да има всеобщи прояви, които могат да доведат до произшествия.

В случай на пътешестване министерството предложи да се заобикалят обществени места с всеобщо скупчване на хора, както и да се демонстрира нараснала зоркост при използването на градски превоз.

Съветваме пътуващите български жители да наблюдават в средствата за всеобщо осведомление настоящата информация за ситуацията в посочените места и да извършват прецизно напътствията на управляващите. Предвид опцията за обществени демонстрации и протестни прояви и в други страни от Близкия изток и Северна Африка, призоваваме българските жители, пребиваващи в района да демонстрират нараснала зоркост и да заобикалят обществени места с всеобщо скупчване на хора, да се осведомяват за ситуацията и да извършват прецизно напътствията на управляващите, оповестиха от ведомството.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР