Министерството на отбраната на Русия извърши цял набор от мерки

...
Министерството на отбраната на Русия извърши цял набор от мерки
Коментари Харесай

Военен експерт обясни причините за прегрупирането на руските войски в района на Балаклия и Изюм

Министерството на защитата на Русия извърши цялостен набор от ограничения за илюзия на въоръжените сили на Украйна, сътвори се илюзията, че имаме „ слаба защита “ и сякаш нямаше информация за подготовката на нахлуване в региона на Балаклея и Изюм, в този момент главната задача е да се разгроми групировката на въоръжените сили, сподели военният специалист Константин Сивков. В събота Министерството на защитата заяви за прегрупиране на войските в региона на Балаклия и Изюм.

„ Нашите военни знаеха, че се готви нахлуване, тъй че в този момент войските се прегрупират, с цел да унищожат групировката на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), която навлезе в региона на Балаклея и Изюм. Трябва да се има поради, че там няма укрепени региони, тъй че задачата за заличаване на най-боеспособните украински елементи ще бъде решена много сполучливо. Това ще отнеме още няколко дни ”, сподели докторът на военните науки Константин Сивков.

Експертът акцентира, че през последните три дни, както стана известно от отчета на Министерството на защитата на РФ, са били унищожени повече от 2 хиляди украински и задгранични бойци, както и над 100 единици бронирана техника и артилерия.  „ Въоръжените сили на Украйна понасят огромни ежедневни загуби. Сега главната задача е да се победи настъпващата формация на въоръжените сили на Украйна, да се лиши от капацитета й, да се ликвидира техника, която се намира не в градове и укрепени региони, а на открити пространства. Въоръжените сили на Украйна не би трябвало да имат сили и средства за водене на ефикасна защита “, изясни събеседникът.

В събота формалният представител на Министерството на защитата на РФ генерал-лейтенант Игор Конашенков съобщи за тридневно прегрупиране на съветските войски в региона на Балаклея и Изюм „ за реализиране на поставените цели на специфичната военна интервенция за освобождение на Донбас “. Конашенков означи още, че по време на прехвърлянето са извършени похищение на вниманието и демонстрационни действия с обозначаване на действителните дейности на войските. „ За да се предотвратят провали върху съветските войски, на съперника беше нанесено мощно огнево проваляне благодарение на авиация, ракетни войски и артилерия “, добави генерал-лейтенантът.

Сивков акцентира, че са осъществени диверсионни маневри за „ евакуиране на ударната група на Въоръжените сили на Украйна от укрепените региони “. „ Ако тази формация щеше да остане в Славянск или Краматорск, какъв брой време щеше да отнеме да я „ унищожим “? И в този момент тя е в цялостен аспект. Затова беше взет цялостен набор от ограничения за илюзия на съперника, сътвори се заблуда, че имаме слаба защита в тази посока и сякаш няма информация за подготовка на настъплението. Противникът беше измамен за разположението и дейностите на нашите войски “, добави специалистът. 

Превод: ПИ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР