Министерството на образованието и науката (МОН) номинира сайта Уча се

...
Министерството на образованието и науката (МОН) номинира сайта Уча се
Коментари Харесай

МОН номинира сайта Уча се за наградата на ЮНЕСКО


Министерството на образованието и науката (МОН) номинира уеб страницата " Уча се " за премията на ЮНЕСКО.

В момента България става все по-добро място за правене на бизнес и за развиване. Това разяснява в изявление за предаването " Хоризонт до обед " Дарин Маджаров , основател на платформата " Уча се ":

Все повече младежи се прибират в България. Това, което ни е пречило досега, е културната смяна, която изживяваме от комунизма към демокрацията. Тя изисква време, с цел да се напаснем към нея. Новите генерации, които идват, по напълно друг метод възприемат живота и бизнеса към тях. Ще става все по-добре.

Още от първия ден, в който отидох да изучавам в чужбина, си знаех, че отивам като на хотел там, на казарма, показа Маджаров:

Отидох първо в Германия. Там учих пет години бакалавър и магистратура, като знаех, че единствено изучавам и се развъртвам и в един миг би трябвало да се върна в България, с цел да направя живота на хората към мен по-хубав. Това ми е задачата в живота – да върша живота на хората към мен колкото се може по-добър и най-добре е това да стане през образованието, тъй като един човек е благополучен, когато реализира триумфи, а с цел да реализира триумфи, би трябвало да има някакви умения.

Цялото изявление с Дарин Маджаров можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР