Министерство на земеделието, храните и горите обяви конкурс за лого

...
Министерство на земеделието, храните и горите обяви конкурс за лого
Коментари Харесай

Преброяване без лого не може

Министерство на земеделието, храните и горите разгласи конкурс за лого на идното броене на земеделските стопанства в България през 2020 година, оповестиха от пресцентъра на ведомството.

Анкетирането ще стартира на 1 септември и ще завърши на 18 декември 2020 година. Преди формалното броене, от 1 септември до 11 октомври тази година, ще се организира и пробно такова. Процедурата се организира на територията на цялата страна и ще обхване над 200 000 аграрни стопанства у нас.

Графичният знак на преброяването на земеделските стопанства би трябвало да включва думите "Преброяване на земеделските стопанства 2020 " на кирилица и на латиница (Agricultural Census 2020). Той има за цел да отразява същността му като най-мащабното статистическо проучване за земеделските стопанства в България и Европейския съюз. Знакът следва да съставлява самобитно графично обръщение, с което земеделските стопани да бъдат стимулирани да вземат участие в преброяването.

Конкурсът е отворен за присъединяване на български и задгранични жители и компании.

Класираните от специфична комисия на първо, второ и трето място ще получат надлежно 1000, 500 и 300 лева и ще бъдат избрани и оповестени в период до пет дни след финала на състезанието.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР