Министерство на туризма, съвместно с представители на туристическия сектор, участва

...
Министерство на туризма, съвместно с представители на туристическия сектор, участва
Коментари Харесай

България на IBTM 2022 в Барселона

Министерство на туризма, взаимно с представители на туристическия бранш, взе участие на интернационалното туристическо ревю IBTM – Incentives, Business Travel & Meetings в Барселона, Испания, в интервала 29 ноември – 1 декември 2022 година

Изложението е профилирано за експерти в региона на бизнес пътуванията и конгресния туризъм, уредници на събития и конференции. IBTM е едно от най-значимите събития в региона на MICE туризма, като през 2022 година изложителите са над 1 500 от 70 страни, планувани са над 30 000 професионални срещи и са регистрирани над 7 000 експерти в региона на бизнес и инсентив туризма, който набира все по-голяма известност.

С цел одобряване на позициите на България като дестинация за конгресен туризъм, страната ни взе участие на IBTM с рекламен щанд на повърхност от 50 кв. м., на който наред с Министерство на туризма се показват „ Травъл Тайм България “ ЕООД, Общинско дружество „ Туризъм “ при Столична община, „ Царевград Търнов “ ЕООД, Община Варна и Сдружение „ Българско конгресно бюро “.

В рамките на ревюто на българския щанд се организират групови срещи с близо 70 “buyers ” (купувачи), всекидневно по два пъти дневно, представяйки България като целогодишна дестинация и опциите за бизнес и настоятелен туризъм в страната.

Участието ни на това интернационално туристическо ревю спомага за популяризирането на страната ни като дестинация за конгресен туризъм. Същевременно като част от този сегмент огромна скорост набират поощрителните и наградните пътувания – един от най-ефективните способи за изложение на признателност към чиновници, клиенти и сътрудници. Инсентив пътуванията показват както високата оценка за добре свършена работа, по този начин са и тласък за бъдещи триумфи.

Често съчетавани с тиймбилдинг, те дават доста благоприятни условия за упражняване на разнородни действия – от спортни шампионати навън и развлекателни игри до форми на авантюристичен туризъм.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР