Министерски съвет в крайна сметка ще разгледа въпроса за националния

...
Министерски съвет в крайна сметка ще разгледа въпроса за националния
Коментари Харесай

Петков потвърди: МС ще обсъжда приемането на еврото

Министерски съвет в последна сметка ще прегледа въпроса за националния проект за приемане на еврото. Тази точка, следва да се означи, не беше записана в дневния ред на съвещанието на държавното управление, разпратена до медиите в четвъртък.

За разискване " на мрачно " на тематиката, без преди този момент да е направен разбор от Българска народна банка и Министерството на финансите, за каквото са се разбрали от ръководещата четворна коалиция, алармира по-рано в коридорите на Народното събрание Любомир Каримански от " ИТН ".
 Министерски съвет с скришен дневен ред за проекта за еврото, алармира Каримански
Министерски съвет с скришен дневен ред за проекта за еврото, алармира Каримански

Договорен е разбор на резултатите, а подобен към момента няма

" Първо - приемане на Националния проект за въвеждане на еврото в България. Планът планува сполучливо въвеждане на еврото и влизане в Еврозоната от 1 януари 2024 година Това е значима насочна точка за България и за нейното развиване напред ", разгласи министър-председателят.

Освен това акцент на днешното съвещание на кабинета ще се одобри в допълнение подкрепяне на надарени деца. Ще се усилят и стипендиите на докторанти с 50% до 750 лв..

Пари се дават още за строителство и ремонт на детски градини и учебни заведения, а спомагателни 30 милиона ще отидат за деца от уязвими групи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР