Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски ме потърси вчера следобед

...
Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски ме потърси вчера следобед
Коментари Харесай

Мариан Колев: Министърът на вътрешните работи не знаеше за акцията

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски ме потърси през вчерашния ден следобяд по телефона, показа в предаването „ Тази събота и неделя “ Мариан Колев – притежател на веригата „ Хиполенд “. Той изясни, че министърът умерено и правилно споделил, че е сюрпризиран и сърдит, от това, което се случва.

„ Поинтересува се за сина ми, за това, което се случва. Той беше ядосан, че нещо става без неговото познание “, показа още предприемачът.

Икономическа полиция, Главна дирекция „ Надзор на пазара “ и данъчните ревизираха под надзора на прокуратурата във веригата за детски играчки „ Хиполенд “ в петък. Те влязоха в магазините на компанията ден откакто изпълнителният шеф Мариан Колев се оплака, че 17-годишния му наследник е бил напръскан от упор газ на митинга на 2 септември.

„ Една такава акция ме тревожи, нещо, в случай че минава през главата на министъра, кой натиска копчето, кой споделя „ да ", означи още Мариан Колев.

„ Всички тези институции са длъжни да вършат инспекции. Изненадата е, че по едно и също време три разнообразни инстанции пристигнаха на инспекция и това съответства с някакво изказване, което съм дал във Facebook страницата на компанията ни. Някой път случайностите са прекомерно инцидентни “, сподели още той.

„ Дали сме неточни или не могат да кажат нашите клиенти, сътрудници, снабдители. С някои от тях сме от 15 години дружно “, уточни предприемачът. По думите му, реакцията на поддръжка, потвърди какъв е имиджът им в обществото.

„ Не ми харесва въобще средата, не ми харесва, че децата ни не желаят да остават в България “, по този начин Мариан Колев изясни за какво взе участие в митингите. Той беше безапелационен, че не познава Делян Пеевски и Ахмед Доган.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР