Министърът на вътрешните работи благодари сърдечно на кмета на Община-Пещера

...
Министърът на вътрешните работи благодари сърдечно на кмета на Община-Пещера
Коментари Харесай

Откриха ремонтираната сграда на полицията и пожарната в Пещера

Министърът на вътрешните работи благодари сърдечно на кмета на Община-Пещера Николай Зайчев за проявената разпоредителност при цялостното осъществяване на плана, както и за отпуснатите от общината спомагателни средства за ремонт на вътрешните пространства. Той означи, че постигнатото се дължи и на ползотворното взаимоотношение с представителите на Министерството на районното развиване и благоустройството и на Министерство на вътрешните работи.

По думите му усъвършенстваните условия за работа ще подтикват и стимулират чиновниците, от които зависи жителите да се усещат по-спокойни. Той показа, че по планове за енергийна успеваемост все още в цялата страна се реновират 22 обекта на вътрешното министерство. В знак на признателност министър Радев връчи на кмета на общината плакет на Министерство на вътрешните работи.

На тържествената гала по откриването на обновената постройка участваха заместник-министрите на вътрешните работи и на районното развиване и благоустройството Стефан Балабанов и Деница Николова, шефът на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " основен комисар Николай Николов, националният представител Десислава Костадинова, регионалният шеф Стефан Мирев, шефовете на ОДМВР и РДПБЗН в Пазарджик старши комисар Йордан Рогачев и комисар Иван Панайотов, представители на държавни и общински структури, жители и чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Проектът за обновяването на постройката, в която се обитават Районното ръководство и Районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Пещера, е по оперативна стратегия „ Региони в напредък " 2014-2020 година, която е съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския фонд за Регионално развиване. Целта на плана е повишение на енергийната успеваемост на обществената инфраструктура на общината. Общата стойност на плана е 789 698.70 лв..

По самодейност на кмета на общината, с решение на Общинския съвет, са отпуснати и в допълнение 25 000 лв. за ремонт на вътрешните пространства отвън параметрите на плана.

В постройката се обитават общо 108 чиновници на Районното ръководство и Районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ". Извършеното реновиране на постройката доста усъвършенства битовите условия, при които работят чиновниците от двете структури, покачва качеството на полицейските услуги, предоставяни от администрацията в полицейското ръководство - банкет на жители в звено „ Български документи за идентичност " и Контрол на общоопасните средства (звено в МВР).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР