Министърът на външните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски

...
Министърът на външните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски
Коментари Харесай

Вътрешният министър на РСМ: Показахме европейско ниво при охраната на честването на Гоце Делчев

Министърът на външните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски поздрави чиновниците от всички организационни звена в Министерство на вътрешните работи в страната „ за професионализма и всеотдайността при извънредно добре осъществявания действен проект в региона на защитата по време на честването на рождения ден на Гоце Делчев ”, предава Българска телеграфна агенция.

„ Както пред гроба на великия Делчев до църквата „ Свети Спас ”, по този начин и на граничните пунктове, македонската полиция беше на висотата на задачата си сполучливо да осъществя това събитие с най-високо равнище на сигурност - ослепителен образец за това по какъв начин постъпва полиция на европейско равнище. Благодаря и на жителите, медиите и медийните служащи, които демонстрираха схващане и по най-професионален метод дадоха своя принос за едно в действителност почтено удостояване на великия Гоце Делчев. И несъмнено, македонската полиция няма да разреши унижението на македонския народ ”, написа във Фейсук профила си Спасовски, публикувайки видео за част от взетите ограничения по обезпечаването на честването на 151-га годишнина от рождението на Гоце Делчев.

В събота Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюешево-Деве Баир ” беше затворен за искащите да преминат границата, а за причина бе посочена липса на ток.

Трима българи бяха арестувани при опит да влязат в Македония, беше им наложена санкция от по 300 евро и възбрана да влизат в страната три години. Българите са платили и 800 евро за правосъдни разноски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР