Министърът на външните работи на Гърция прие поканата на турския

...
Министърът на външните работи на Гърция прие поканата на турския
Коментари Харесай

Среща Чавушоглу – Дендиас на 14 април, ако има условия за това

Министърът на външните работи на Гърция одобри поканата на турския си сътрудник да посети Анкара на 14 април, в случай че изискванията за това разрешават, предава МИА.
Агенция АНА-МПА се базира на дипломатически източници, съгласно които по време на днешните съвещания сред министерствата на външните работи на Гърция и Турция в Атина е била разисквана и опцията за среща сред ръководителите на дипломациите на двете страни в скоро време.
 Чавушоглу отпътува на посещенение в Северен Кипър Чавушоглу отпътува на посещенение в Северен Кипър
Министърът на външните работи на Турция Мевлют Чавушоглу ще направи двудневно посещаване в Севернокипърската турска републикана 1-2 февр...
Генералният секретар на гръцкото външно министерство Темистоклис Демирис е уведомил турския заместник-министър Седат Онал, че министър Дендиас „ в началото е приел поканата на турския си сътрудник, стига да има подобаващи условия за това ”.
Дендиас съобщи през вчерашния ден, че има подготвеност да се срещне с Чавушоглу, само че акцентира, че „ такава среща би трябвало да има смисъл и да се организира в подобаваща конюнктура ”.
БГНЕС напомня, че, които имат за цел да реализират заслужено споразумяване на проблемите в Егейско и Средиземно море.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР