Министърът на туризма Николина Ангелкова не вижда причина да подава

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова не вижда причина да подава
Коментари Харесай

Николина Ангелкова не вижда причина да подава оставка

Министърът на туризма Николина Ангелкова не вижда причина да подава оставка, макар че от Асоциацията на българските туроператори и туристически сътрудници изброиха 15 аргумента за това.

Според членовете на организацията, данните за броя на непознатите туристи са пресилени. Туристическият маркетинг е безреден. Липсват и маркетингови действия в мобилни формати в обществените платформи. Националната туристическа реклама е несъответстваща и лишена от фокус. Председателят на организацията Байко Байков :

Ние не чакаме госпожа Ангелкова да си подаде оставката. Ние сме отправили настояването към министър-председателя Бойко Борисов и вършим огромна услуга на политическа партия ГЕРБ, че акцентираме едно едва ръководство.

Министър Николина Ангелкова разяснява, че недоволството от политиката в туристическия бранш отразява мнението единствено на част от браншовите сдружения:

Това, че показват несъмнено противоречие с политиките, които води министерството, е тяхно право, само че обстоятелствата, които имаме в бранша потвърждават, че ние сме на прав път.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР