Министърът на туризма д-р Илин Димитров посети българския щанд на

...
Министърът на туризма д-р Илин Димитров посети българския щанд на
Коментари Харесай

Илин Димитров участва в международното туристическо изложение IFT в Белград

Министърът на туризма доктор Илин Димитров посети българския щанд на International Fair of Tourism (IFT), което се откри през днешния ден в сръбската столица Белград. Българският рекламен щанд е построен на повърхност от 100 кв. м, като на него вземат участие седем представители на туристическия бранш и на общинските администрации, оповестяват от министерството на туризма.

Тази година се показват „ Царевград Търнов “ ЕООД, „ Юпасс “ ООД, Община Банско, „ Стройтранс 2011 “ ЕООД, „ Ню Сън Травел “ ООД, „ Солвекс “ ЕООД и „ Ландис “ ООД.

IFT (Sajam Turizma) е избран като най-голямото туристическо събитие на територията на Сърбия и Югоизточна Европа, обвързвано с туристическата промишленост, предопределено както за всеобщата аудитория, по този начин и за експерти в сектора и през 2023 година се организира за 44-ти път. Борсата дава опция за основаване на контакти с бизнес сътрудници, туристически организации и администрации.

Новината, че през юни тази година се чака да бъде обновена директната самолетна линия Белград – Варна, беше една от най-коментираните на българския щанд по време на първия ден от ревюто.

На ревюто министър Димитров организира среща с Любчо Яневски, шеф на Националната организация за поощряване на туризма на Северна Македония. Двамата се договориха да обменят описи на инфлуенсъри за разпространение и онлайн промотиране на двете страни.

Сред дискутираните хрумвания беше обвързване на винените дестинации на двете страни. Над 200 са перспективните места на България и Северна Македония, където туристите могат да се насладят на усета на качествено вино. Министър Димитров предложения шефа на организацията за туризъм на Северна Македония да посети България в края на май т.г., когато страната ни ще бъде хазаин на 68-та сесия на Регионална комисия „ Европа “ на Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР