Министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Виолета Коритарова връчи

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Виолета Коритарова връчи
Коментари Харесай

Министър Коритарова към абсолвентите от УАСГ: Ключът към успеха е в желанието за усъвършенстване

Министърът на районното развиване и благоустройството инж. Виолета Коритарова връчи през днешния ден дипломите на трите абсолвентки с най-голям триумф от випуск 2024 на Университета по архитектура, строителство и геодезия. На тържествена гала своите дипломи получиха възпитаниците от архитектурния, строителния и хидротехническия факултети на образователното заведение.

„ Моментът е доста прочувствен за мен, тъй като съм ученик на Университета по архитектура, строителство и геодезия и се гордея с това. Независимо дали учим за геодезисти, строителни инженери, архитекти – дипломирането не е край, а начало. Трупането на опит по време на процедура и на терен е най-ценното. Бъдете дейни, имайте предпочитание да се усъвършенствате, тъй като това е ключът към триумфа “, обърна се министър Коритарова към абитуриентите. „ Светът се движи напред с помощта на смелите хрумвания на мечтателите. Затова мечтайте, работете с възторг, обичайте специалността си “, акцентира тя в приветствието си.

Регионалният министър обърна внимание, че провокации пред завършващите са значими, тъй като градовете са изправени пред решение на доста проблеми, свързани със свръх урбанизацията, трафика, замърсяването на въздуха и климатични промени. „ Трябва да работите за понижаване на нездравословните въздействия посредством създаване на по-благоприятна, здравословна и по едно и също време с това красива градска среда на база на актуалните технологии “, сподели още тя.

Министър Виолета Коритарова поздрави академичното управление за всекидневните старания, с помощта на които младите приключват сполучливо своето образование и за устрема на преподавателите непрекъснато да издигат престижа и престижа на образователното заведение.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР