Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин заяви, че Пентагонът

...
Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин заяви, че Пентагонът
Коментари Харесай

Лойд Остин: Ще гарантираме, че Израел разполага с всичко необходимо, за да се защитава

Министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин съобщи, че Пентагонът ще работи през идващите дни, " с цел да подсигурява, че Израел разполага с това, от което се нуждае, с цел да се пази и да защищава цивилното население от безсистемно принуждение и тероризъм ".


" Ангажиментът ни към правото на Израел да се пази остава хладнокръвен и аз показвам съболезнованията си на фамилиите на тези, които изгубиха живота си в тази отвратителна офанзива против цивилни жители ", сподели Остин, заяви " Джерусалем пост ".

Подобни мнения направи и представителят на Съвета за национална сигурност на Белия дом Адриен Уотсън. " Съединените щати недвусмислено осъждат непредизвиканите офанзиви на терористите от Хамас против израелски цивилни жители. Тероризмът в никакъв случай не може да бъде оневинен ", сподели той.

Днес Хамас стартира координирана офанзива против Израел, която стартира с огромен ракетен обстрел и продължи с навлизане в израелски военни бази и общини по границата с Газа.

До момента израелските служби за изключителни обстановки оповестяват за 70 починали и стотици ранени, само че боевете към момента не престават на минимум седем разнообразни места, където войските се борят с терористи, взели заложници. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР