Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу сега няма време

...
Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу сега няма време
Коментари Харесай

Кремъл коментира изчезването на Шойгу

Министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу в този момент няма време за медийна интензивност, защото има доста безпокойства, свързани със специфичната военна интервенция на Русия в Украйна . Това сподели пред публицисти прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

" Министърът на защитата в този момент има доста безпокойства. В ход е специфична военна интервенция. Разбира се, в този момент не е време за медийна интензивност, това е напълно разбираемо ", отговори той на въпроса дали се знае нещо за Шойгу - за здравето и местонахождението му.

Коментирайки информацията на съветското електронно издание " Агенция ", че Шойгу имал " здравнословни проблеми ", Песков сподели: " Не е нужно да слушате изданието " Агенция ", свържете се с Министерството на защитата ".
 Анатолий Чубайс се отхвърли от поста специфичен представител на Путин и напусна Русия Обновена
Анатолий Чубайс се отхвърли от поста специфичен представител на Путин и напусна Русия

Той беше измежду най-високопоставените либерали в съветското държавно управление

Ръководителят на съветското министерство на защитата Сергей Шойгу от съвсем две седмици. За първи път това е видяно от Дмитрий Трешчанин, публицист от " Медиазона ", по-късно съветското електронно издание " Агенство " в детайли наблюдава какво се е случило с министър през март месец.

Оказа се, че за финален път той се е появил в новините на съветските организации на 11 март - тогава е имал диалог с турския си сътрудник Хулуси Акар. В същия ден Министерството на защитата заяви за визитата на Шойгу в Централната военна клинична болница в Мандрик, където министърът е връчил награди на съветски военнослужещи, взели участие в бойни дейности в Украйна.

Преди 11 март вести за събития, свързани персонално с Шойгу, се разгласиха регулярно на всеки няколко дни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР