Министърът на новото Министерство на електронното управление - Божидар Божанов,

...
Министърът на новото Министерство на електронното управление - Божидар Божанов,
Коментари Харесай

Министърът на електронното управление ще управлява „Информационно обслужване”

Министърът на новото Министерство на електронното ръководство - Божидар Божанов, ще упражнява правата на страната в капитала на „ Информационно обслужване ” АД. Решението е част от ограниченията за структуриране на съдружното държавно управление.

С смяната ще се обезпечи единение при използването на политиката в региона на електронното ръководство е претекстът за изваждането на " Информационно обслужване " от Министерството на превоза и известията и прехвърлянето му към Министерство на електронното ръководство. А по този начин ще се основат предпоставки за успеваемост и сигурност при даването на електронни административни услуги на жителите и организациите.

Очаква се по този начин да се обезпечи внедряването и надграждането на нужните осведомителни запаси на електронното ръководство при съблюдаване на условията за мрежова и осведомителна сигурност и оперативна съгласуемост.

Компанията има екип с над 580 програмисти, информационни експерти, систематични админи и сервизни инженери. А клоновата й мрежа, покрива всички регионални градове в България. Вече над 20 години „ Информационно обслужване “ е главен сътрудник на държавни институции в осъществяването на основни ИТ планове с Министерство на финансите, Национална организация за приходите, Агенция „ Митници ”, Министерство на регионалното развитие, общински администрации, съдилищата и други.

Дружеството е измежду водачите на българския ИТ бранш в региона на систематичната интеграция на осведомителни системи в централната и локалните администрации, създаването, внедряването и поддържането на нови софтуерни решения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР