Министърът на младежта и спорта Весела Лечева посети тренировката на

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева посети тренировката на
Коментари Харесай

Весела Лечева пожела успех на националния отбор преди Световното първенство

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева посети тренировката на националите по волейбол в столичната зала „ Христо Ботев “. Мъжкият ни отбор се приготвя за Световното състезание в Полша и Словения (26 август – 11 септември). Предстоят финални контроли преди отпътуването за Полша.
 Волейболните национали ще изиграят два мача против Канада в София Волейболните национали ще изиграят два мача против Канада в София
Лечева беседва с президента на федерацията Любомир Ганев и с треньора на тима Николай Желязков и пожела триумф на волейболистите. Тя подари на капитана Цветан Соколов националния трикольор. Волейболистите върнаха жеста с топка и фланелка с подписи на всички играчи.

В първия си мач на 26 август България излиза против международния първенец и хазаин Полша. На 28 август се изправя против Съединени американски щати. На 30 август е третият дуел от груповата фаза против Мексико.

" Вие сте в тежка група, излизате още в първия си мач против международния първенец, само че нищо не е непостижимо. Най-важно е на терена да дадете най-хубавото от себе си и да играете с огромно сърце. Самата аз като играч, знам от опит, че даже против най-силните имаш късмет, когато вярваш в себе си и покажеш това, за което си се подготвял дълго време. Не забравяйте, че децата в България ви гледат и с вашата игра може да привлечете десетки поддръжници и почитатели. Пожелавам ви триумф и на добър час “, сподели Лечева на тима.

Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев се надява подареният народен байрак да бъде носен гордо от тима, който да зарадва своите почитатели.
 Николай Желязков: Отстъпваме в осъществяването на начален удар Николай Желязков: Отстъпваме в осъществяването на начален удар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР