Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри официално ДЛОП

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри официално ДЛОП
Коментари Харесай

Красен Кралев откри Държавното първенство по бокс за жени и девойки в Русе

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри публично ДЛОП 1 кръг и Купа България за дами и девойки в Русе. Той участва на първия ден от шампионата, който започва през днешния ден в зала " Дунав " и ще приключи в четвъртък.

" Благодаря на министъра за взаимната работа през годините. Винаги, когато боксът е имал потребност, Кралев е бил отсреща и е помагал ", съобщи президентът на БФ Бокс Красимир Инински при откриването на шампионата.

" Благодаря на Българската федерация по бокс, че прецизно съблюдава календара, както и на Илия Сяров - изпълнителен шеф на Боксов клуб " Русе ", който като хазаин е обезпечил съвършени условия за осъществяване на шампионата при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. Успех на шампионките ни по пътя към идната олимпиада ", сподели от своя страна министър Кралев.

Общо 67 състезателки от цялата страна бяха записани за присъединяване. На кръга ще се качат и водещите ни боксьорки, отпред с многократните международни и европейски шампионки Стойка Кръстева (51 кг) и Станимира Петрова (57 кг). За тях шампионатът ще бъде част от подготовката им към олимпийската подготовка през юни (4-8 юни).
 Красен Кралев организира работна среща с представители на спортните клубове във Варна
Красен Кралев организира работна среща с представители на спортните клубове във Варна

" Благодаря за мощната поддръжка от спортните клубове и от цялата варненска спортна общност "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР