Министърът на финансите Асен Василев назначи със свои заповеди трима

...
Министърът на финансите Асен Василев назначи със свои заповеди трима
Коментари Харесай

Нови заместник-директори на Агенция "Митници"

Министърът на финансите Асен Василев назначи със свои заповеди трима нови заместник-директори на Агенция „ Митници “, оповестяват от ведомството. Това са Лъчезар Кръстев, Павел Геренски и Румен Данев. И тримата имат дълготраен опит в системата на митниците.

На Лъчезар Кръстев е предоставен сектор митническа активност и методология и митнически лаборатории.

Лъчезар Кръстев е роден на 04.05.1969 година Почти целият му професионален опит е в митническата администрация, в която работи без спиране е от 1991 година до 2014 година, като заема разнообразни позиции в профилираната администрация и управителни постове като шеф отдел, шеф на митнически бюра " Обеля " и " София – Изток " и заместник-директор на Агенция „ Митници “. След овакантяване на митническата администрация е работил в региона на спедицията и логистиката. Има висше икономическо обучение, добито в Стопанска академия „ Д. А. Ценов " – Свищов, следдипломна подготовка по Международни стопански връзки и митническа политика в УНСС и специализация по стопанска система в Германия. Владее немски и британски език.

Павел Геренски ще управлява сектор акцизна активност и методология и осведомителни системи. Той е роден на 13.07.1968 година Има над 20 годишен стаж в Агенция „ Митници “ на разнообразни позиции, в това число шеф отдел и заместник-началник на митница. Ръководил е Митница Кулата и Митница Пловдив. Инженер по електроника и автоматика, има и следдипломна подготовка по Международни стопански връзки и митническа политика в УНСС. Владее британски и съветски език.

Румен Данев е назначен с сектор митническо разузнаване и следствие и правна активност. Румен Данев е роден на 29.10.1958 година Работил е в областен съд Костинброд и като юрист. Работа в Агенция „ Митници “ стартира през 1995 година на експертна служба. От 2000 година до 2009 година е шеф на дирекция „ Митническо разузнаване и следствие ". След овакантяване на митническата администрация е заемал разнообразни юридически длъжности. Магистър по „ Право " - приключил Юридическия факултет на СУ „ Св. Климент Охридски ".
От длъжностите им са освободени досегашните двама заместник-директори на Агенция „ Митници “ Борислав Борисов и Георги Александров.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР