В предаването Лице в лице по бТВ Цончо Ганев, каза

...
В предаването Лице в лице по бТВ Цончо Ганев, каза
Коментари Харесай

Цончо Ганев: България трябва да предоговори условията в секторите „Енергетика" и „Земеделие"

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Цончо Ганев, сподели че „ Възраждане " се изрича против Европейския съюз (ЕС), само че се кандидатира на изборите за Европейски парламент (EП), тъй като счита, че има условия на участието ни, които могат и би трябвало да се предоговорят.

Политическата групировка се записва за идните избори за европейски депутати на 9 юни.

По думите на Ганев България би трябвало да предоговори изискванията в секторите „ Енергетика " и „ Земеделие ".

Европейски Съюз се трансформира в свръхдържава, която желае да се централизира и даже да има лична войска, разяснява още депутатът от „ Възраждане ".

На въпроса за какво партията му е подкрепила предлагането за оставката на Росен Желязков като ръководител на ГЕРБ той подсети, че групировката е гласувала „ срещу " и когато Желязков беше определен за ръководител на Народното събрание.

„ Гласуването за ръководителя на Народното събрание, държавно управление и бюджета те дефинира дали си ръководещ или съпротива. Ако като политическа мощ гласуваш за едно от тези неща „ за ", значи под една или друга форма си част от ръководещите ", посочи Цончо Ганев.

По думите му „ Възраждане " е подкрепяла законопроекти и на ПП-ДБ, и на ГЕРБ, когато са положителни и потребни за хората и бизнеса.

бТВ, „ Лице в лице "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР