Британският крал Чарлз Трети се готви да се завърне към

...
Британският крал Чарлз Трети се готви да се завърне към
Коментари Харесай

След тежката диагноза: Крал Чарлз III се завръща към обществените си задължения

Б ританският крал Чарлз Трети се готви да се завърне към публичните си отговорности от идната седмица, откакто лекарите са му споделили, че здравословното му положение се усъвършенства, съобщи Франс прес.

(*Видеото е архивно!)

Британският монарх бе диагностициран с рак.

" Негово Величество кралят скоро ще се завърне към публичната си активност след интервал на лекуване и възобновяване, последвал диагностицирането му с рак ", се споделя в днешно изказване на Бъкингамския замък.

Въпреки че дворецът не се впуска в конкретика по връзки на здравословното положение на краля, представител на Бъкингамския замък съобщи, че " неговата стратегия за лекуване ще продължи, само че лекарите са удовлетворени в задоволителна степен от постигнатия до момента прогрес, което разрешава кралят да се завърне към някои свои публични отговорности ".

Въпреки това публичните отговорности ще бъдат " по нужда приспособени, с цел да бъдат сведени до най-малко рисковете пред излекуването " на краля.

Във вторник крал Чарлз и брачната половинка му Камила ще посетят център за битка с рака , в който кралската двойка ще се срещне с медицински екипи и пациенти, заяви Бъкингамският замък.

Освен това се възнамерява в края на юни Чарлз и Камила да бъдат домакини на среща с японския император Нарухито и неговата брачна половинка, императрица Масако.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР